Tuesday, October 1, 2013

emosi terganggu

salam...

jujur cakap selama beberapa bulan ni semangat mmg merudum jatuh.selalu balik rumah.biler kat rumah x buat ape2 selain tgk tv, makan, tido.x bacer buku, buat keje last minute.mmg terukla.xtau kenapa jd mcm ni.mungkin sy dh ditahap yg malas buat ape2.hehehehe.x mustahil kan jd mcm tu.sbb dr degree smpai ke phd ni, sy non stop study.sambung dan terus sambung smpai otak jd tepu.xleh nk terima lg dah.tu yg jadi berehat n relaks memanjang.

*lebih kurang mcm ni la keadaan sy*

tp smpai biler kan nak mcm ni.alhamdulillah, ade family n kwn yang sentiasa bg sokongan.thanks to pe'jah...sbb bg semangat mase jmpe ari tu.yg pnting sy kena fokus n buat jadual.insyaAllah bolehnya.KEEP CALM & STAY POSITIVE.Ya Allah, permudahkanlah hambamu ini...aminnn.

okla.nak pegi tenangkan diri jap.assalamualaikum~

p/s: gambar diambil dari google

No comments:

Post a Comment