Tuesday, September 24, 2013

tema kahwin

salam...

wah...dah fikir tema kahwin bagai.hehehe.biaselah org perempuan ni terlebih excited.ade org nak khwin ngan kita kan.tiap2 hari sy survey blog bride to be.mmg banyak membantu.mule2 sy pikir nak tema ape sbb rasenya yg tu yg basic dulu.tp overall sy sukakan warna PASTEL.sebab warna ni lembut n bila digabungkan beberapa color lain rase mcm sweet je.lagu satu pastel ni mcm ade kaitan ngan gaya vintage.memang berkenanla ngan segala yg berkaintan pastel+vintage.


kalau boleh baju akad nikah nnti sy nak pkai dress n warna semestinya putih.sy lebih suke simple n lace yg bunga2 mcm embroided lace.boleh matching ngan fabrik kain chiffon.untuk baju melayu si dia putih jgak tp design lum decide lg mcm mane.baju akad nikah kalau boleh nk tempah sendiri.=)

untuk resepsi belah sy n bertandang umah si dia, maybe sy akan sewa baju or tempah.kena tgk budget mcm mana.warna belah si dia mungkin biru.belah sy x tau lagi.maybe peach or pink.design baju kena survey butik jgak.

pelamin idaman adalah --->bunga sakura+vintage style...dh lame sebenarnye nk bunga sakura.kalau x silap dr last year minat design mcm ni.

*cantik!*

*vintage*

gambar2 semua sy ambil dari google.

ok.dah cukup kot buat masa ni.nnti nk survey lg.

k.asslamualaikum^^

No comments:

Post a Comment