Wednesday, October 10, 2012

penat

salam...

dh berapa hari sy x tulis entry baru sebab sy super duper busy minggu ni.menguruskan segala macam benda.tido x cukup.mandi x basah.ni mmg betul sbb blok xde air.keje tertangguh.pg kelas ngan x bermaya.sungguh x produktif!

nak berpatah balik...tidak mungkin.sekali sy buat, sy akan hbiskan smpaila sy betul2 dpt ape yg sy nak.mcm mane x busy.dgn assignment, keje 2 projek, nk uruskan tesis tu, menguruskan hal2 key in data n analisis, keje part time (tidak akan amik lg.penat!), keje2 felo, meeting dan lain-lain.

dlm kepala nk g spa je.huhu...muke sy mmg menggambarkan sy kepenatan.sy kena kuat hadapi semua ni.bnda yg paling sy happy biler teringat hari sabtu ni amik jubah konvo n 21 hb nnti konvo.dh second time konvo.kali ni terlebih excited plak.hehe.x sabar.

berikanlah aku kekuatan dalam menangani segala macam masalah...amin...

kla.daa~

No comments:

Post a Comment