Wednesday, July 25, 2012

relakskan rambut

Salam...

salam ramadhan utk semua.teringin nak update sbb ade story ttg sy.hehe.hari ni dlm sejarah sy pg buang duit utk rambut lg.asyik bdn je yg dpt treatment, kali ni rambut plak.sy pg buat hair relaxing.sy x pilih rebonding sbb sy xnk terlalu lurus n rambut jd kering.dh tgk beberapa review, so sy pilih relaxing.mcm biase, sy pg mico salon yg kat depan pkns bangi tu sbb sy dh mmg jd regular customer kat situ.service mmg tip top n salon ni pkai produk loreal.

satu lg yg best, ade bilik vip utk yg bertudung.sy pg dlm pkul 2 lebih mcm tu, ingatkn kejap je buat tp punyalaaa lame.pkul 6 baru siap.lepas siap semua, senyum lebarla sbb rambut dh cntik.hehehe.berbaloila sbb ade treatment sekali.

*produk utk rambut lurus,khas utk rebonding/relaxing*

harga buat relaxing ni ikut produk ape yg dipakai n panjang rambut mcm mane.kalau loreal mahal sikit jela.pastu kalau nak beli shampoo, conditioner khas utk rmbut lurus kena tambah lg duit.^^ rambut dh ok, lepas ni buat medi n pedi la plak.syok jgak tu...kla.itu aje.daa~

Tuesday, July 10, 2012

hotel istana

salam...

dh lame sebenarnye nak citer hotel ni.tp biaselah...tuan punye blog ni ade masalah skit.nasib baik citer jgak ni seblum terlupa.ade bengkel kajian panel 2 di bengkel ni.biase buat kat hotel equatorial tp kali ni nak tukar suasana kot.masuk2 je bilik ternganga jgak la sebab bilik luas.siap ade ruang tamu lg.rupenya yg booked bilik lain.yg dpt bilik lain.sebabnye bilik tu dh penuh.untunglaaa.meh layan gambar...





kan best kalau duk dalam bilik je memanjang.haha.xleh2...kena pegi bengkel.tu tujuan utama.mknn pun best.siap ade org tu bg explaination tiap2 satu stesen makanan.x pnndai nak bg rate hotel ni.yg penting selesa n best.

kla.daa~

Wednesday, July 4, 2012

birthday boy

Salam...

4 julai 2012.genap 24 tahun umur si die yg tersayang.muda beberapa bulan dr sy.hari ni mencatat sejarah sebab dalam mase 6 tahun lebih kenal, ni first time sy celebrate birthday die on the day.biasenya mesti lewat sebulan atau beberapa hari atau beberapa bulan sebab dulu duk jauh.hehe.pg2 lgi tersedar terus istighfar sebab takut lambat.haha

siap2, terus beli kek fevret die.emmm.fevret kami sebenarnye.sampai2 depan umah die boleh time sy call die ckp baru bgn, padahal dh call 30 minit b4 smpai.tp rupenye si die dh siap.saje je.lpas tu gerak ke sunway pyramid sbb nk makan.kami mkn kat pizza hut.order bnyak giler.mmg kenyang smpai berebut nak masuk toilet.=_="


lepas jalan2, dahaga plak.minum air kat chat time.sedap!n teruskan misi mencari hadiah utk si die.sy belikan si die sandal kat al-ikhsan.harap si die suke.balik shah alam n mkn kek kat tasik umah die.org lain jogging, kami plak bina lemak.haha.siap ade burung gagak lg mintak makanan.kureng asam betul.ooo...si die dh pndai nak gurau2 ngan sy.die pg sorokkan selipar baru sy.huhu.ntah biler die sorok pn xtau.dlm hati dh sedih dh ni.sapela plak amik selipar tu.


epi sgt ari ni sebab dpt epikan si die.satu je terkilan sebab sy x smpat beli kad besday utk si die.huhu.busy la katakan.hehehe.maaf ye.

mir, selamat hari jadi.semoga mir terus dilimpahkan rahmat oleh-Nya, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, capai cite2 mir.i always be with u n i love u so much^^.


xleh tulis panjang2 sbb nk simpan ayat tu dalam kad besday.hehe.kla.daa~