Saturday, September 24, 2011

top 10 lelaki terseksi Korea

Salam...

selamat berhujung minggu.minggu ni sy x kemana-mana pun.rase nk kluar jgk tp xtau nk g mane.baru lepas beli majalah Hai kat H mart kkm,cover Kim Hyun Joong.tertarik ngan 1 artikel pasal lelaki terseksi korea.tekala sape number 1.hahahahahaha.x lain x bukan jaejoong oppa.

sbb die dipilih number 1 kerana bibirnya yg seksi dan mungil (majalah Hai).haha.mungil ke?ish...ish...sy dh tgk MV Get Out.wahahaha.smart ooo.rambut jj itam n yg penting nmpak dahi die.kalu x rambut tu asyik nk tutup dahi tu je.tp kan badan die dh x tough mcm dulu2.zaman mirotic dulu bdn die paling tough.ketul2.sekarang dh keding.junsu plak tough.

sy dh duk bilik baru.hehe.dh jd felo blok 14 bersama shera n raudhah.alhamdulillah.^^.tp kan...tesis sy x gerak2.hahaha.busy angkut barang n kemas barang.tu pun ade lg x angkut.tinggal buku je kot.

ari ni dh start sidang 1 konvokesyen kt ukm.owh teringat kenangan setahun yg lepas.rindunye.insyaAllah sy akn konvo lg tahun depan.hehe.

kla.tata

p/s: mumu rindu aqil

Sunday, September 18, 2011

JYJ In Heaven MV

Salam...

sgt addicted tgk video ni.album baru JYJ lepas music essay.ade 4 lgu baru: in heaven,get out,you're n boy's letter.semua best.tgh tunggu je utk album ni smpai kat tgn.hehe.punyela suke tgk mv ni smpai snap semua part yg sy suke.mungkin entry ni akan dipenuhi gmbr.^^

pelakon dlm mv ni junsu n ji hyo.kenal ji hyo mase tgk running man.comel sgt die ni.mv ni mule2 tgk teaser t'tanye2 sape yg mati.junsu ke ji hyo.rupenye ji hyo yg mati.n sy ingatkan die bunuh diri b'diri tgh2 jalan...rupenye x.hehe.die dilanggar mase nk lintas jln.

ji hyo ni mati mase junsu tgh present ape ntah.mase tu jugak phone die bunyi tp die x angkatla sbb tgh present.2 gmbr atas ni muke junsu teringat kat makwe die.owh...i'm melting.xpe junsu,ji hyo xde...sy ade!hahahaha.

muke junsu t'kejut tgk awek die.yela kan...org dh mati tibe2 ade dpn mate.rupenye die kembali ke tahun 2008 b4 awek die mati.asalnye tahun 2011.

junsu list bnyak bnda b4 tarikh awek die tu dilanggar.ni antara part yg sy suke.mcm sweet je dieorg ni.

tarikh ji hyo mati.junsu dgn b'gayenye tinggalkan meeting tu sbb nk pg slmatkan ji hyo.oppps.nmpak bontot junsu.haha.tp kan sy xtau ending die sama ada due2 mati atau due2 hidup.hehehe.blur skit di situ.

hbis sudah.kalu nk lg best tgk kat youtube.nak lg best...dwnloadla.nk lg lg best...masukkn lam hp.hehe.

daa~

p/s: yg penting my jj oppa wat lagu ni^^

Saturday, September 17, 2011

kucar-kacir

Salam...

baru td buat entry kejadian malang tp disebabkn font tukar.rase mcm serabut.so entry tu dh delete.hehe.

sbnarnye hp putih sony sy dh ilang.terjatuh mase nk kluar dr keta.bakal digantikan dgn hp baru tp xtau biler nak beli.nasib baik hp samsung galaxy sl tidak mengalami nasib yg sama.

geram jgk ni sbb punyela semngat taip td tibe2 mcm pelik plak biler dh post.tu yg jd tajuk kucar-kacir.maka sy dh xde mood nk taip pape lg.gambr pun malas nk upload.wahahaha.

kla.daa~

Tuesday, September 13, 2011

setelah sekian lama menyepi

Salam...

blog kesayanganku telah bercuti sekali ngan tuan die.sy nk update pasal diri syla.sekarang sy masih belajar di ukm.sem 3 dalam bidang peningkatan kualiti dn produktiviti.insyaAllah kalau xde ape2 halangan ni sem last sy.masih lagi felo kolej keris mas.masih belum berkahwin.hahaha.jeles tgk kwn2 kahwin tp xpe,kejar dulu impian baru pk khwin.^^berat pn makin bertambah skit.nasib baik belum smpai 50 kg.kalau dh 50 tu maknenya sy dh start kna diet,jogging n swimming(mcm pndai swim...haha.shera,tlg ajar sy).owh.x lupe juge sy ade anak sedare yg comel tp kuat nangis.name die muhammad aqil anaqie.aqil akn panggil sy mumu.

*mumu+aqil*

utk aktiviti kolej plak,sy baru je terlibat ngan pendaftran student baru n semalam tgk kawad kaki semua kolej kat stadium ukm.sgt happening nak2 kolej keris mas.haha.ade record 1 video tp takut lambat nk upload.utk aktiviti akn dtg,memndangkan minggu mesra pelajar (mmp) 4 hari je so mmp diteruskan menjadi bulan mesra pelajar.tiap2 weekend akn ade program bg student 1st year.kpo n feskab pun akan diadakan dlm masa terdekat.

*ajk ttk*

study plak...sem ni sy kna buat tesis n amik 1 subjek yg klasnye ari jumaat ptg kot.hopefully sy dpt siapkan tesis dlm mase yg ditetapkan n viva.tajuk tesis belum ade tp konsepnye dah ade bayangan.doa2 kan sy ye.semoga dipermudahkan dlm segala hal.

ok.itu aje kot buat mase ni.sy mahu rajin.haha.rajin update blog.haha.sblm ni bukak blog tp bacer entry org lain je.entry sendiri ditinggalkan.daa~