Monday, June 20, 2011

3 movie

Salam...

fuh.berhabuk blog sy ni walaupun tiap2 ari bukak.cume x update je sbb xtau nak update pe.kesian kan?haha.just nak share 3 movie yg tlh ditgk...ditgk?emmm.bolehla kan ayat tu.

1st movie: KL Gangster
memandangkan kutipan movie ni meletup,mmg x dinafikan lg citer ni best.lawak dr zizan sgtlah best.hahaha.jalan citer mudah difahami.dengan aksi2 dr aaron aziz.fuhhh.six pack tu.yg lg best citer ni ade pasal family.ade pengajarannya lah.mcm biase, kalu nk tgk...pgla tgk.mmg disarankan tgk.

2nd movie: Dylon Dog
movie ni tgk sbb dah xde citer lain yg seatnya kosong.haha.ptg tgk kl gangster, malam tgk dylon dog.mase beli xtau plak citer ni pasal ape.lepas beli tiket t'nmpakla poster citer ni.terus t'nganga mulut sbb mcm citer hntu.tp x hantu sgt.haha.ade pasal vampires, zombie, wolf dll.citer ni biase2 aje tp boleh layanla.hehe.mengisi masa lapang.^^

3rd movie: Green Lantern
citer ni tgk trailer mcm best tp agak hampa jugak sbb sy boleh mengantok tgk citer ni.haha.citer ni pun bolehla layan sambil mengisi lapang.bnyak plak mase lapang sy kan.untuk release tension.hehe

sy tgh mengira hari utk balik umah.30/6 ni.huhu.x sbr nak balik.sekarang k'long sy dah kena masuk wad sbb due die 26/6.hope semuanye selamat.bby n mummy.doakan utk my k'long ye.

kla.itu aje.daa~